top of page

ABOUT US

Het agency-model voor communicatie en advertising werkt niet. Het moet anders en het kan makkelijk anders. In plaats van ellenlange trajecten met tientallen verschillende mensen wiens rol niet duidelijk is heb je bij The RONG Agency eigenlijk alleen maar met Max en zijn selectie professionals-for hire te maken. En dat is top. Op strategie, creatie, account- en projectmanagement is hij ijzersterk en voor alle andere taken die er mogelijk in jouw traject nodig zijn weet hij de beste mensen voor een logische prijs te vinden. Snel hoogwaardig werk maken met een klein team voor een zinnige prijs; dat is the one man agency.

Influencer Marketing is een buzzword, maar in principe is er weinig meer aan de hand dan dat de media-inkoop nu ook bij de verantwoordelijke voor de creatie ligt. Er is nog steeds strategie nodig om een campagne te laten slagen, en alle randvoorwaarden die voorheen opgingen voor een succesvolle campagne, gelden nog steeds. The Rong Agency is voor zowel haar talenten als voor de merken waarmee ze samenwerkt een strategisch en creatief partner, die erop is gebrand Influencer Marketing te bedrijven met de scherpte en het vakmanschap dat je van een communicatiebureau van topniveau mag verwachten. 

 

Na in 2006-2010 bij Flabber.nl gepionierd te hebben met Branded content en Influencer marketing, heeft Max de Vries zijn vakmanschap in de communicatie aangescherpt via reclamebureau’s Woedend!, VICE/VIRTUE (in zowel Amsterdam als New York) en XXS Amsterdam. Na tientallen grote campagnes en honderden meetings heeft Max 1 overtuiging en dat is waar The Rong Agency voor staat: als je experts inhuurt moet je bereid zijn naar ze te luisteren. Influencers en creators worden te vaak in de mal van de adverteerder geduwd uit routine en angst voor verandering. Dat schaadt het resultaat, het plezier en uiteindelijk relaties tussen talent en adverteerder. The Rong Agency is er altijd in eerste instantie om te zorgen dat haar cliënten maximaal de ruimte krijgen en hun vak kunnen uitoefenen. Klinkt super logisch – is het (helaas nog) niet.

The Rong Agency is een klein boetiek collectief en wil klein blijven om te garanderen dat haar cliënten de service krijgen die ze verdienen.

Max de Vries - The Rong Agency
bottom of page