CASES

Basic-Fit #HOMEGYMDAY

4 april en 25 april 2020

Basic-Fit wilde tijdens de Corona-crisis in voorjaar 2020 iets positiefs doen en hun enorme achterban activeren. #Homegymday werd het grootste thuissport-event ooit met meer dan 17,2 miljoen kijkers! The RONG Agency heeft in haar netwerk een aantal passende creators aangesloten die vooraf hun volgers wezen op het event en zaterdag 4 april live meededen met de workouts!

 

Hier was het vooral cruciaal verder te kijken dan de reguliere fitgirls en -boys en juist mensen te bereiken die geïnteresseerd zijn in bewegen, maar normaliter misschien deze informatie niet te zien zouden krijgen. Op 25 april was de 2e editie met nóg meer grote namen via The RONG Agency en nóg meer bereik met onder andere:

Marit BrugmanJo-Ann van de HerikJosh VeldhuizenMarije van der MadeCharlotte Wessels en Daisy Oppelaar.

 
IMG_3299.PNG

Too Good To Go x Dit gebeurt er als

Wat bakken we ervan?

Too Good To Go is veel meer dan een app waar je goedkoop eten kan ophalen dat anders weggegooid wordt - het is een movement. Voedselverspilling is namelijk vet stom en één van de grootste vervuilers op de planeet. De zes afleveringen vol humor en strijd zijn gemaakt met BN-ers en Youtubers, en het is een mooie lijst geworden.

 

Lize KorpershoekHugo KennisTeske de Schepper, Jet van NieuwkerkSanny Verhoeven en Eke Bosman aka @snackspert

 

WBWE is een enorm succes gebleken bij alle kijkers. Er wordt in de comments niet alleen enthousiast op de content gereageerd, de kijkers overleggen ook voedselverspillings-tips met elkaar en bespreken hun issues die ze tegenkomen in hun pogingen minder te verspillen - precies waar Too Good To Go op hoopte!

 

Interpolis x Dit gebeurt er als

Ontspannen is een werkwoord

Op 7 november ging ons grootste en mooiste project tot dusver live. Samen met @interpolis en @marije hebben we meer dan zes maanden gewerkt aan 4 mini documentaires onder de noemer ‘ontspannen is een werkwoord’.

 

Het is echt mooi geworden en ik wil @interpolis, @ambernieuwkerk , @domien , @yuki.amsterdam , @nielsoosthoek , @yvette.broch ontzettend bedanken voor de kans, de inzet en het resultaat. #ontspanneniseenwerkwoord #fortheclients

IMG_3293.PNG
 
IMG_3204.PNG

Dyson x Beautygloss

Kerst 2019 met de Dyson AirWrap

Mascha Feoktistova aka Beautygloss is al lange tijd trouwe gebruiker van de Dyson AirWrap en haar kijkers weten dat. Dus was het logisch dat ze voor de Kerst 2019 campagne werd aangesloten als één van de gezichten van de Dyson Beautysquad. Mascha is op haar Youtubekanaal Beautygloss helemaal de diepte in gegaan om haar volgers te laten zien wat er uniek is aan de Dyson AirWrap en hoe je hem voor jouw haarsoort kunt gebruiken.

 

Niet alleen is de video veel gekeken en had de content een ongekend hoge engagement, Dyson vond de video zó goed dat hij nu wereldwijd wordt gebruikt om influencers en content creators te briefen en trainen op ‘hoe het moet’.

 

EasyToys X Jessie Maya

Singles Valentines Unboxing

Jessie is in 2020 het gezicht van Easytoys en dat hebben we gelanceerd met een mega-unboxing van al Jessie’s favoriete toys! In deze humoristische, openhartige en hilarische video neemt Jessie haar kijkers aan de hand mee door sextoyland en deelt ze haar eigen ervaringen. De samenwerking gaat verder op easytoys.nl/jessie waar al Jessie’s favoriete toys direct te bestellen zijn!  Niet alleen was de actie een enorm succes en kwamen er duizenden mensen naar Easytoys.nl, de video is dermate goed ontvangen dat Jessie er een Televizierring nominatie mee te pakken heeft!

EasyToys X Jessie Maya
 
IMG_3209.PNG

Parodontax x Marije van der Made

Een love story van 9 jaar

De tekst onder de post zegt alles: Na al 9 jaar trouw en exclusief Parodontax-gebruiker te zijn mag Marije content maken voor haar favoriete mondverzorging. Een match made in heaven!

 

In deze creatieve serie content die van Instagram naar Youtube naar een tandenpoets-podcast gaat deelt Marije haar liefde voor het merk, informatie over de nieuwe producten en een paar leuke tips over hoe je jouw tandenpoetsmoment twee keer per dag nét even fijner kunt maken.

 

CaroCroc X Marije van der Made

5 katten met een stem

Carocroc benaderde ons om hun oer-Nederlandse diervoeding onder de aandacht te brengen. Ze wisten dat kattenliefhebber Marije een heel arsenaal aan hongerige dieren (5 katten!) in huis had en zo hebben we samen een hybride concept met posts en stories bedacht waarin we Marije’s publiek eerst kennis lieten maken met de producten van Carocroc en alle belangrijke informatie over het merk op een leuke manier konden delen.

 

In de posts zie je foto’s van Marije en de katten in een leuke, vrolijke setting met ergens een Carocroc product in beeld. De caption vertelt over Marije’s ervaringen met het voer en hoe de soms wat lastig etende poezen er toch van zijn gaan houden. 

 

 In de stories pakken we het heel anders aan: daar laten we de katten zelf aan het woord! Aan de hand van de chagrijnige Furbie, de veel te drukke Boter en blije Ramon horen we hoe Carocroc hun favoriete voer is, en hoe het precies op hun behoeften afgestemd is. De stories werden heel goed ontvangen en mensen moesten er heel hard om lachen.