SERVICES

(Influencer) Marketing Strategie

 Consultancy/projectbasis

Influencer Marketing is geen magie, maar het is wel een vak en het is zaak er met zorg mee om te gaan. Of je nu een eenpitter bent die wil starten met IM of Marketing Manager bent bij een wereldmerk die met effect en succes IM in de volgende campagne wil integreren: we got you. Bel of mail gewoon met je verhaal en dan gaan we kijken op welke manier we elkaar het beste kunnen helpen.

Prijzen zijn op aanvraag

The RONG Agency - The Boutique Influence

Max is een echte kenner. Ik vond het voornamelijk interessant dat hij influencer marketing vanuit 2 hoeken kon belichten. Enerzijds vanuit de influencer, maar ook vanuit bureauzijde.

- Strateeg van mediabureau na de masterclass

Influencer Marketing Masterclass

2 uur presentatie

Kort maar barstend van de content en met ruimte om vooraf of tijdens de presentatie input te krijgen specifiek voor jouw merk of klanten. Ideaal om een afdeling of team snel op de hoogte te krijgen en alle trends mee te geven, of om in een enerverende sessie te leren waar je IM allemaal voor in zou kunnen zetten

2 uur presentatie: € 850,-

2 uur presentatie inclusief 3 cases op verzoek: € 1.450,-

Influencer Marketing pressurecooker

Het is echt niet altijd nodig om weken met een IM traject bezig te zijn, en het is lang niet altijd nodig om het uit te besteden. Dit is een zeer korte termijn traject waarna jij en je merk zelf de tools hebben om aan de slag te gaan met IM. Dit traject bestaat uit de volgende stappen:

 

 • Telefonische intake en overleg van ongeveer 45 minuten

 • Desk research obv documentatie en info uit de intake met als resultaat een deck op maat voor jouw merk en situatie 

 • Sessie van 3 uur bij jou op locatie 

 • Wrap-up doc van 4 pagina’s met stappen om zelf aan de slag te gaan

Dit traject heeft een vaste prijs van €1.750 en kan bij beschikbaarheid aan onze kant al binnen een week afgerond worden.

The RONG Agency - The Boutique Influence

Erg veel bruikbare tips en hoe ons bureau in dit proces betrokken kan zijn en toegevoegde waarde kan bieden.

- Eigenaar reclamebureau

Talent Management

The RONG Agency is trots op het feit dat we een klein boetiek gezelschap zijn, waarbij iedereen aandacht en support krijgt. Hier geen constante doorloop van contactpersonen die 250+ creators moeten supporten. Daarom zoeken we in principe geen nieuwe talenten voor onze poule. Mocht jij echter van mening zijn dat The RONG Agency absoluut niet zonder jou verder kan dan willen we altijd luisteren naar je verhaal uiteraard. Gewoon mailen en dan zien we wel!

Influencer Marketing in-house agency setup

Veel liever nog dan het voor je doen en daar voor onbepaalde tijd uren voor maken, geven we jou en je mensen alle tools en know-how om IM zelf op te pakken en effectief en betaalbaar in te zetten. Dat kan namelijk prima, als je maar een goede basis hebt. 

 

Deze module is specifiek gericht op merken die een volgende stap willen zetten en IM en het doel hebben om in-house professioneel en langdurig aan IM te gaan doen. We gaan intensief samen aan de slag (jij, je team of iemand uit je team) en na twee weken heb je alles in huis om het vanaf hier zelf te doen, inclusief het concept voor je volgende campagne!

 

Deliverables

 • Intakegesprek op locatie om de opdracht helder te krijgen

 • Je krijgt alle tools, formulieren en data om een campagne te runnen en een database te gaan bouwen

 • Halve dag Masterclass. Alle basics doorlopen en trends en ontwikkelingen doornemen, en leren herkennen. Complete achtergrond, informatie en who’s who van IM voor NL, internationaal en jouw markt specifiek

 • Week om in eigen (werk-) tijd te werken aan opdracht voor het eigen merk

 • Halve dag sessie om de opdracht door te spreken, en aan de hand daarvan een campagne-idee te ontwikkelen

 • Selectieve toegang tot het The RONG Agency netwerk van talenten en influencers (de eigen talenten uiteraard, maar ons netwerk is bijna iedereen in NL) voor de campagne

 • Begeleiding en vraagbaak tijdens uitrol campagne

 • Genoeg kopieën van het boek Je doet het toch wel gratis voor de afdeling

 

Doorlooptijd

Vanaf de eerste intake tot aan de oplevering van het campagneconcept en tools (de tweede halve dag-sessie) zit ruwweg 10 werkdagen, afhankelijk van beschikbaarheid en agenda’s. De campagne is vooraf niet aan tijd gebonden, dus de begeleiding daarvan loopt zo lang als nodig. We laten je niet zomaar in de steek natuurlijk! 

De kosten zijn afhankelijk van het aantal deelnemers en de campagne die eruit komt, maar een vast opstartprijs van €12.500 voor één persoon geeft je alle deliverables en een maand campagne begeleiding achteraf en daarmee ben je dus helemaal ready to go! Houdt rekening met €850,- extra kosten per extra persoon in de module.