TALENTS

Mascha Feoktistova

A.k.a Beautygloss, la Grande Dame van het Nederlandse Youtube landschap. Mascha is een multitalent met een achtergrond in beauty en lifestyle, maar kan met autoriteit spreken over legio onderwerpen. Ze heeft de 'planner' als concept naar Nederland gebracht en komt daar steeds weer met nieuwe varianten op, je kunt haar verzorgingsproducten in samenwerking met wereldmerken in supermarkt en drogist vinden, en ze is scout voor Elite Models, om maar een paar van haar activiteiten te belichten.

Mascha Feoktistova - The Rong Agency
 
Marije_talent_pci.jpg

Marije

Van der Made

Marije is het wandelende experiment dat de stem van duurzaamheid en bewustwording op Youtube is geworden. Marije is een fantastisch presentatrice en ambassadeur voor merken en movements, maar ook een expert op gebieden als health, bewust met voedsel omgaan (denk aan herkomst, dieet, maar ook afval) en het verminderen van je voetafdruk als consument. Dit alles kan Marije met een enorme dosis scherpe maar sympathieke humor die ervoor zorgt dat haar verhalen een heel groot publiek weten te bereiken.

 
 

Jessie

Maya

Jessie is ‘the edgy side of beauty’ op Youtube en Instagram in Nederland. Niet alleen heeft ze een fantastische unieke look, Jessie is ad rem, scherp en hilarisch. Jessie gebruikt haar creativiteit graag om samen met merken toffe verhalen te vertellen. Jessie is beauty met impact en daarom won ze zeer terecht de allereerste PRIDE Award in 2019.

Jessie Maya.JPG
 
Gregor1.jpg

Gregor

Van Vlierden

Ondertussen is Gregor misschien wel Nederlands' grootste en bekendste sneakerhead. Met een oog voor fashion, muziek en urban culture is Gregor een persoonlijkheid die sympathie en credibility met zich meedraagt.

 

Josh

Veldhuizen

Er is weinig in een paar zinnen te zeggen dat iemand als Josh echt recht doet. Josh is fashion, business, style, mom en gorgeous, allemaal tegelijk. Iedere dag runt Josh een internationaal fashion imperium, maakt te gekke online content, is de beste mamma van Instagram en ze laat het er allemaal easy en fabulous uitzien. Met haar wekelijkse vlogs houdt ze al haar fans op de hoogte en dichtbij, en haar Instagram pagina is een constante flow van fashion en blije babies.

Josh van Veldhuizen - The Rong Agency